AKTUELNO

Legendarna Tina Tarner preminula je u svom domu u blizini Ciriha u Švajcarskoj u 83. godini, izjavio je njen porparol.

Brojne javne ličnosti opraštaju se od čuvene pevačice. Njihove poruke pune su ljubavi i zahvalnosti.Njen predstavnik je u izjavio rekao sledeće: „Tina Tarner kraljica rokenrola umrla je danas u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj", prenosi news.sky.com.Jednostavno najbolja. RIP gospođo Tarner. Volela sam te i volim te. Hvala vam.Božji blagoslov", poručila je glumica Sara Džesika Parker počevši poruku sa naslovom kultne pesme Tine Tarner.

- Ova žena je objedinila sve.

Talenat. Radost. Milost. Klasa. Kakva legenda u svakom pogledu. Njena muzika živi. Njene lekcije žive i dalje. Njen primer živi. Molitve njenom mužu i porodici. Bog te blagoslovio, Tina. Neka joj je večna slava", napisala je glumica Rita Vilson.

Glumica Dajana Kriger je tugu zbog smrti Tine Tarner izrazila jednom rečju: "Neee".

Legendarna Tina Tarner je jedna od najvećih muzičkih zvezda u istoriji. Kreirala je sasvim jedinstven muzički stil. Prepoznatljiva je bila po moćnom glasu i energičnom plesu koji je pratio svaki njen nastup. Izdvajala se i originalnim imidžom.

- Počivaj u miru, legendarna Tina Tarner. Srušili ste barijere za žene i umetnice širom sveta. Vaš je talent bio jedinstven. Zauvek ću ceniti vreme koje smo proveli zajedno. Đani i ja smo te voleli, kao i ceo svet - napisala je na Instagramu dizajnerka i kreativna direktorka modne kuće "Versače" Donatela Versače, objavivši slike na kojima su ona i njen brat Đani Versače sa slavnom pevačicom.

Autor: Pink.rs