AKTUELNO

Šok detalji!

Pevačica Keša (36) retko se pojavljuje u javnosti nakon što je pre osam godina iznela šokantne optužbe o silovanju, ali ove nedelje se pojavila na izložbi u Los Anđelesu koja je pratila izdavanje njenog novog albuma "Gag Order". A, evo kako izgleda njena ispovest.

Pevačica najpoznatija po hitu "Timber" obukla je usku belu haljinu koju je nosila i na londonskoj promociji svog albuma nedelju dana ranije. Iako se poslednjih godina povukla iz javnosti, ovog je četvrtka bila dobro raspoložena pred kamerama te je čak snimala selfije dok je hodala po galeriji. Njen novi album "Gag Order" izašao je juče, 19. maja.

Keša, pravog imena Keša Rouz Sebert, nakon teških optužbi koje je iznela na račun svog mentora, producenta Lukasa "Dr Luka" Gotvalda iz diskografske kuće Sony. Optužila ga je da ju je godinama emocionalno i intimno zlostavljao. Gotvald je inače autor nekih od najvećih hitova kao što su Wrecking Ball, Right Round, I Kissed a Girl...

Prvi put je silovana sa samo 18 godina

Ispričala je da ju je producent prvi put silovao kada je imala 18 godina. Rekla je da joj je davao alkohol kao i da ju je bez njenog znanja drogirao tabletama. Nakon toga bi se probudila gola i natečena u njegovom krevetu i ne bi se sećala šta se tačno dogodilo.

- Uzela je tablete i probudila se sledećeg poslepodneva gola u njegovom krevetu. Bila je u bolovima i nije se sećala šta se desilo. Istog trenutka je nazvala svoju majku i rekla joj da ju je Luk silovao i zamolila je da je odveze u bolnicu. Kasnije je saznala da su tablete bile neka varijante GHB-a koji je poznat i pod imenom droga za silovanje, pisalo je u tužbi koju je podnela.

Dr Luk, koji joj je pomogao da se proslavi, sve je optužbe negirao, ali ona nije posustala i otkrila je da silovao i pevačicu Kejti Peri.Kejti je odbila da komentariše užasne navode, ali zna se da je prekinula saradnju s ovim muzičkim producentom. Mnogima je to bila dovoljna potvrda Kešinih reči.

Osim toga, isplivale su i neke fotografije koje je Gotvald objavljivao kad su sarađivali, a potom ih je obrisao.

- Ponudili su mi slobodu ako ću lagati. Morala bih javno da se izvinem i kažem da nikad nisam bila silovana. To se događa iza zatvorenih vrata. Neću povući ono što je istina. Radije bih da mi istina uništi karijeru nego da ikad više lažem za čudovište, tvrdila je Keša tada i šokirala obožavatelje.

Keša nije uspela na sudu da dobije pravdu nego je još Dr Luk nju tužio zbog gubitka novca jer je otkazala snimanje trećeg albuma i koncerte.

Autor: M.K.