AKTUELNO

Kako će oni reagovati kada budu čuli ovo?

Nakon što su u emitovanim snimcima saznali ko je koga ogovarao, zadrugari su se preselili u spavaću sobu gde su nastavili da zbivaju šale, iz koje se rodila jedna pesma.

Foto: Printscreen Youtube

Nekolicina zadrugara je bila vrlo domišljata pa je svoje slobodno vreme upotpunila smišljajući jednu pesmu koja će objediniti sve njih, a i njihova dešavanja. Najveću zaslugu za napisan tekst je pokupio Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Saška Karan jedinstvena žena, voli jesti čajne i kulena. Svakog dana živaca sve manje, kakvo li će da napravi s*anje? Jelena se agresije boji, za stolom hematome broji. Meditira svakog drugog, trećeg dana, pod jastukom buđava joj hrana. Na Banetu Divna oči pari, u glavi joj samo one stvari, nema Marka pa sad samo kuka, u gaćama sve češće joj ruka. Milica se oko kadra muva, Viktorija uvek nešto kuva. Nije svesna da nam čini štetu dok sa Tanjom hrče u duetu - ovako su glasili neki od stihova.

Dok je pisao, Slobi je prišao i Bane Čolak kome je pročitao samo par napisanih redova, a ostatak ostaje tajnost za većinu zadrugara.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NEMA OD TOGA NIŠTA! Teodorina mama hvalila vezu svoje ćerke, a onda joj je Zorica Marković pred svima OČITALA LEKCIJU! (VIDEO)

Ovo je bio samo deo pesme, a nastavak možete pogledati u snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'