AKTUELNO

Transrodna pevačica Elektra Elite zvanično ima najveće i najskuplje grudi na javnoj sceni, što se može zaključiti i po njenim najnovijim fotografijama.

Kako saznajemo, ona je nedavno išla na remont u Belgiju gde je povećala grudi, gde joj je ugrađeno čak 5.000 kubika. Za najnoviju intervenciju iskeširala je 12.000 evra, što za nju generalno nije ni mnogo budući da toliko prosečno zaradi za dve noći.

Njeno novo poprsje izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama nedugo nakon objave prve fotografije. Većina hvali njen novi poduhvat, dok ostatak kudi i negoduje da je preterala i da lako može imati problem sa kičmom zvog veličine implanata. Međutim, ona se nije oglašavala ovim povodom.

Foto: Igor Živković

Kada je reč o poslu, Elektra je nedavno boravila u Nemačkoj gde je pripremala novi projekat, a prema saznanjima, u Beograd će doći početkom oktobra zbog promocije novih pesama.

Već neko vreme se povukla i standardno je posvećema svojim primarnim zanimanjem u Cirihu, a bila je i gošća najgledanijeg nemačkog rijaliti šou programa čiji je osnovač poznati milijarder.

Autor: Pink.rs

#Elektra Elita