AKTUELNO

Nisu samo prijatelji?

Večeras u studiju najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", gosti voditeljke Dušice Jakovljević su majka Zorane Stefanov - Žaklina, ali i Mina Vrbaški bivša ukućanka i devojka Nemanje Đerića Đeksona.

Foto: RTV Pink

Poslednjih dana čuli su se komentari kako upravo između Đeksona i Zorane postoje emocije, jer su previše bliski, a komentar o celoj situaciju prvo je dala Žaklina, Zoranina mama, pred Nemanjinom devojkom, koja je nakon nje iznela i svoj stav.

Foto: RTV Pink

Simpatija tu ne postoji, to je sigurno, ali ja mislim da je to Đeksonova igra. Kako on zna lepo da se igra sa ljudima. Zorana mu je dobar ortak. Blesavi su oboje. Nema simpatija, ali postoji jedna velika ljubav, kao prema drugu. Ja mislim da Zorana kod njega gotivi ono što on jeste - rekla je Žaklina.

Foto: RTV Pink

Zoranina majka istakla je da je njena ćerka iskrena u svojim emocijama, nakon čega je Mina Vrbaški rekla šta misli o svemu.

Ne plašim se. Zorana i Nemanja su od prvog dana bili pravi prijatelji. Slažem se da Zoraninom majkom, to je prava prijateljska ljubav. Možda napolju, ali unutra ne. Mislim, nikad se ne zna - izjavila je Mina.

PROČITAJTE: KASNO GA OBRISALA: Mina objavila snimak na kome je Ana Korać GOLA! (18+ FOTO)

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'