AKTUELNO

Anja je svojim neobičnim vokalom oduševila petočlani žiri.

Iako ima samo 12 godina, Anja Spasić uspela je da oduševi žiri svojim moćnim glasom u četvrtoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice".

U poslednjoj emisiji trećeg kruga, Anja će se predstaviti pesmom "Somewhere Over the Rainbow", ali u izvođenju jedne od najboljih mladih pevačica, Ariane Grande, što je nosilo veliku odgovornost.

Bio je težak zadatak nadmašiti prethodne nastupe. Imala sam malo vremena da spremim pesmu, ali sam zadovoljna - rekla je Anja na samom početku, kojoj podjednako znače i pohvale, ali i kritike.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Svaki kompliment i svaka kritika mi znače podjednako, od svakog člana žirija. Najlepši komentar koji sam dobila jeste Gocin, kada je rekla da sam spektakularna - otkrila je ova dvanaestogodišnja devojčica iz Novog Sada.

Iako se bavi muzikom već četiri godine, Anja priznaje da ima tremu kada izađe na veliku scenu "Pinkovih zvezdica".

- Imala sam tremu u prva dva kruga, ali u trećem krugu ne, jer sam bila sigurna u to što radim - objasnila je Anja.

Foto: TvPink Printscreen

Muzički uzor joj je Rijana, iako nema određeni žanr muzike koji voli da sluša. Ipak, u svakom trenutku, muzika je ta koja joj popravi dan.

- I u najlepšim i najružnijim trenucima muzika je uvek bila sa mnom - rekla je Anja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ova mlada, talentovana Novosađanka sebe opisuje kao kreativnu i vrednu devojčicu, a da je skromna pokazuju i njena očekivanja od učešća u "Pinkovim zvezdicama".

- Tokom učešća u "Pinkovim zvezdicama" potrudiću se da ostvarim što veći uspeh - rekla je Anja za kraj.

Anju, ali i još devetoro sjajnih učesnika, videćete u novom izdanju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", večeras posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Anja Spasić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Takmičenje

#Televizija Pink

'