AKTUELNO

One za sada imaju korektan odnos.

Gordana Džehverović, mama Teodore Džehverović je postala ravnopravan učesnik najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Kako je ona imala priliku da četiri meseca prati ponašanje svih zadrugara, nakon ulaska je promenila mišljenje o pojedinim ukućanima.

Foto: TvPink Printscreen

Dok nije ušla u rijaliti, Gordana nije imala pozitivno mišljenje o Saški Karan koja je često ulazila u sukobe sa njenom ćerkom. Kako je jedno od pitanja novinara bilo šta sada misli o njoj, evo šta je Goca rekla.

Kako sam je upoznala i da je sasvim prijatna, nego ono što je spolja, možda je to deo taktike i igre da tako bude stroga, da izvuče iz nje ono što misli da treba, s obzirom na to da su bile razne ružne reči da je to ipak žensko dete da se bavi estradom, kao i ona. Ono što sam slušala sa druge strane, bilo je mnogo drugačije, mnoge reči su bile upućene, za razliku od sada, ne mora da znači da neće biti. Prvi utisak koji sam stekla je da su zadrugari dosta prijatni prema meni, lepo su me primili. Duhovita žena. Sami ukućani ne mogu da je shvate - rekla je Gordana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sve mogu da razumem, sukob mišljenja je dovodio do toga. Ja sam vrlo tempreramentna žena, iskrena do bola, istina zaboli, ja moram uvek da kažem ono što vidim - rekla je između ostalog Saška.

Kako su u rijalitiju ostvarile korektan odnos, čini se da ovo neće uzburkati njihov odnos.

Šta su još ove zadrugarke pričale možete pogledati u snimku ispod teksta.

Pročitajte još: NE BIRAM POTRČKA, VEĆ SLUGE KOJE ĆE DA MI LJUBE NOGE: Evo ko će spavati u izolaciji ove nedelje! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'