AKTUELNO

Briljantna Sara će vas večeras ostaviti bez daha.

Neverovatna Sara Gigova iz Skoplja oduševila je žiri, ali i publiku učešćem u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice".

Foto: TV Pink Printscreen

Sara će se večeras predstaviti pesmom Zdravka Čolića, "Loše vino", a kako sama kaže, nije joj bilo teško da nadmaši prethodne nastupe.

Nije bio težak zadatak, zato što volim da pevam, a kad volite to što radite, nikad ništa nije teško - rekla je Sara na samom početku.

Ova trinaestogodišnja devojčica priznaje da ima tremu, ali je pronašla način da se izbori sa njom.

Trema postoji, neka pozitivna, ali kada izađem na scenu sve ostavljam iza sebe. Koncentrišem se na pesmu i sve je lakše, nosi me aplauz publike - objasnila je Sara.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Ona je do sada uvek dobijala pohvale od žirija, kako na račun pevanja, tako i kada je reč o njenom izgledu i ponašanju na sceni.

- Svi komentari mi mnogo znače, a ne plašim se ničijeg komentara. Ako se plašimo komentara, onda bolje i da ne pevamo. Sve ih prihvatim onako kako treba, da bih u sledećoj pesmi to popravila. Što se tiče najboljih komentara, ima ih dosta: da imam jak, pun, moćni vokal, da imam dobru boja glasa, da znam kako da se ponašam na sceni, da sam lepa. Ne mogu svih da se setim - rekla je Sara, kojoj je osmeh zaštitni znak.

- Ja sam skromna osoba, volim ljude, volim da pomognem svakome kome treba pomoć, a u "Pinkovim zvezdicama" želim da se predstavim osmehom i dobrom pesmom - kaže Gigova.

Foto: TV Pink Printscreen

Muzika je sastavni deo njenog života, što ne čudi, s obzirom na to da je Sara zapevala još kao veoma mala.

- Počela sam da pevam sa tri godine, a muzikom se bavim od sedme godine. Idem u nižu muzičku školu, sviram violinu, idem na solfeđo i teoriju muzike, a kod kuće sviram i klavir sa bratom. Imam puno osvojenih prvih nagrada za pevanje i grand pri - ispričala nam je Sara.

Iako sluša sve vrste muzike, kaže da joj najbolje leže pop pesme na engleskom, kao i džez pesme, a kada je reč o uzorima, izdvojila je nekoliko velikih domaćih i stranih umetnika.

- Ima mnogo pevača koji su mi uzor, ali bih izdvojila Tošeta Proeskog, Karolinu Gočevu, Jelenu Tomašević, Mariju Šerifović, Bijonse i Rijanu - rekla je ova trinaestogodišnjakinja.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Favoriti u prethodnim sezonama Sari su bili Antonia Gigovska, Martija Stanojković, Trajče Georgiev i Marko Bošnjak, a za kraj nam je otkrila šta očekuje od svog učešća.

- Od učešća u "Pinkovim zvezdicama" očekujem da se publici i žiriju predstavim u najboljem svetlu, da steknem mnogo prijatelja, da se družim sa svim takmičarima, ne samo dok traje šou, već i dugo posle toga. Očekujem da pobedi najbolji, među nama nema mržnje, samo ljubav i sreća - rekla je Sara.

Osim njenog, večeras ćete videti još devet fenomenalnih nastupa, zato ostanite uz najpopularnije dečije muzičko takmičenje, "Pinkove zvezdice", večeras posle 21:30h, samo na TV Pink!

Autor: Milica Đurović

#Pinkove zvezdice

#Sara Gigova

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Žiri

'