AKTUELNO

Sve joj sasula u lice.

Došlo je do svađe između ljubavnog para Lune Đogani i Slobe Radanovića, koji je suprugu prevario pred kamerama i trudne zadrugarke Miljane Kulić. Ovi zadrugari, međusobno su imali nameru da pričaju o svojoj komunikaciji, ali su uspeli da se posvađaju. U celu raspravu svojom pričom umešali su i Slobodanovu suprugu Kristinu Kockar.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja bih najsrećnija bila kada bi se Sloba i Kija pomirili i da nastave. Da pokažemo narodu kako prolaze ljubavnice, druge žene, one koje se raduju tuđoj nesreći. Mojoj srećni ne bi bilo kraja - rekla je Miljana sa osmehom na licu.

Foto: RTV Pink

Ti si ovde ušla i napala me da sam ljubavnica, promenila si mišljenje posle dva dana i rekla da sam ok devojka. Od tada smo počele da se družimo. Ti si se prema meni promenila! Zbog čega?! Ako je on loš i ja sam loša?! - vikala je Luna na Miljanu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Slepče jedan! Pevaču jedan u pokušaju! - obratila se Miljana Slobodanu.

PROČITAJTE: DO KIJE MU JE STALO KAO DO LANJSKOG SNEGA? Andrija se oglasio nakon svega, a svojom porukom ZAPREPASTIO JE SVE! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Kako je izgledala ova rasprava, za vreme sastanka povodom otvaranja fabrike, kao i koje su još uvrede razmenili ovi zadrugari, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'