AKTUELNO

Ćerka planetarno popularnog repera Snup Doga, Kori Brodus (24), doživela je moždani udar. Kori je strašnu vest objavila na društvenim mrežama, jer se pokrenula lavina komentara šta joj se desilo.

Naime, Kori je objavila na Instagram storiju fotografiju iz bolnice, gde je objavila da je u jutarnjim satima doživela težak moždani udar. Ćerka Snup Doga nije krila da se slomila kada su joj doktori saopštili ovu potresnu dijagnozu.

- Jutros sam imala težak moždani udar. Slomila sam se kada su mi rekli dijagnozu - objavila je ćerka Snup Doga na Instagramu.

Okačila je fotografiju iz bolničke sobe na kojoj je zaplakala.

Foto: Instagram.com

- Imam samo 24 godine, čime sam ovo zaslužila - dodala je.

Njen slavni otac se nije još uvek oglašavao ovim povodom. Inače, Kori pati od lupusa. Dijagnostikovan joj je autoimuni poremećaj kada je imala samo šest godina.

Snup Dog je dobio Kori u braku sa ženom Šante Brodus.

- Dobar je osećaj imati vlasništvo nad kompanijom čiji sam deo bio na početku karijere i kao jedan od osnivača. Ovo je za mene izuzetno značajan trenutak. Želeo bih da se lično zahvalim timovima u Blackstoneu, MNRK-u, a posebno Dejvidu Kestnbaumu, koji su sarađivali sa mnom nekoliko meseci kako bi ovaj uzbudljivi povratak kući postao stvarnost - izjavio je Snup Dog nedavno, prenosi Mirror.

Autor: N. Ž.