AKTUELNO

Glumica grcala u suzama, jedva se smirila.

Čini se da između Žiže Stojanović i Miljane Kulić već danima vlada negativna tenzija. Naime, trudnica dobro poznata po britkom jeziku nema pardona prema najstarijoj ukućanki pa ju je žestoko isprovocirala, zbog čega je ronila krupne suze.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je ušla u rijaliti da joj titraju ljudi i ovde leči frustracije. Mićo, glumi! Jako loše glumi, sad već ne plače. Napolju i ne znaju za nju, svi je zaboravili. Pogledaj kako izgledaš kao veštica - vikala je Kulićeva.
Ciganko! Nevastpitana, tri razreda škole imaš. Ćerku sam izgubila pre 4 godine, ja ću nju da vratim - rekla je sa suzama u očima Žiža.
Ako si izbugila ćerku, poštuj tuđu decu - odbrusila joj je Miljana .

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je evidentno jeste da je Žiža slaba na suze, pa je tako bilo i ovoga puta. Naime, ona ne može da podnese da je neko vređa, a kamoli da je podseća na smrt ćerke.

Lepi Mića je kao i uvek bio džentlmen prema glumici, pa joj je u ovom teškom trenutku bio rame za plakanje, pružao joj maksimalnu podršku kako se njeno zdravstveno stanje ne bi ugrozilo.

Pročitajte još: Bane se totalno razočarao u svoju VELIKU LJUBAV, a evo i koji postupak Marije Ane ga je povredio! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

D. B.

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Žiža Stojanović

'