AKTUELNO

Zvezda "Prijatelja" zavodi u šestoj deceniji.

Dženifer Aniston danas proslavlja 55. rođendan! Iako je duboko zagazila u šestu deceniju glumica pleni i iznova zadaje domaći zadatak mlađim koleginicama.

Slavljenica je nedavno otkrila tajnu svog dobrog izgleda. Kakko je ispričala, ima četiri navike koje praktikuje da bi ostala u formi.

Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam da jedem celovitu, svežu hranu i spavam što više mogu - rekla je zvezda serije "Prijatelji" u intervjuu za CR Fashion Book magazin.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Ovaj poslednji deo je izazovan za mene, ali je toliko važan. Osećam to kada se ne odmorim dovoljno. Pored svega toga, trudim se da vodim računa o tome o čemu razmišljam - dodala je glumica.

Jedna od važnih stavki u njenom životu je filtriranje informacija koje nas svakodnevno okružuju. Ipak, dobar trening je taj koji "radi posao".

Radujem se izazovnim časovima i osećam se snažnije i ugodnije u svom telu kada to radim. Svaki put je drugačije, mislim da nisam dvaput imala iste vežbe - rekla je Dženifer.

Foto: Tanjug AP

Kada je reč o nezi lica, bivša ljubav Breda Pita, jednog od najvećih holivudskih zavodnika, kaže:

Samo uzmite činiju ledene vode i poprskajte lice 25 puta. To je stari trik koji je Džoan Kraford radila, a koji zateže kožu.

Koliko dobro izgleda Dženifer je pokazala i na nedavnoj dodeli Zlatnih globusa, gde se pojavila u dugoj crnoj haljini modne kuće "Dolce&Gabbana". Mada su mnogi komentarisala da je previše obična, glumica je uspela da izazove pažnju javnosti i vitkom figurom pristune ostavi bez daha.

Autor: Pink.rs