AKTUELNO

Maske padaju kao od šale!

Nakon što danas nisu ispoštovali zadatak, rešavanje mozgalica, Zadrugari će snositi posledice. Od šest zadataka oni su rešili tri, a onda su morali da odluče ko će i kako od ukućana biti kažnjen.

Svaki zadrugar pojedinačno iznosio je svoje mišljenje o tome ko i na koji način treba da bude kažnjen zbog neuspešnog zadatka. Dok su neki navodili pojedince, neki sami sebe, Jelena Krunić oplela je po svima redom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne mogu da verujem koliko ovde licemera, egocentrika ima. Prvo, nemojte da se razbacujete honorarima, napolju jedete paštete, ili možda ni to i nemate pojma koliko ljudi nema. Ko god je svalio krivicu na jednog ili dvoje, to samo govori koliko ste puni zavisti. Pre svega, ja nisam učestvovala u mozgalicama, jer ih mrzim. Prvih nekoliko sam odslušala, ali onda kad sam videla da je pola vas za šankom ili u spavaćoj sobi, onda sam uzela da ispiram veš. Dovoljno sam videla u prva dva zadatka i mogu da navedem ko nije bio tu. Ali za ovo se slažem da može da bude kolektivna kazna. Ovim pokazujete svoje pravo lice. Predlog za kaznu da svako od vas ide u štalu na po jedno četiri dana, pa da svi vidite kako je Gordani i Borivoju, jer ste vi gradska deca koja su veoma gadljiva - bila je razjarena Krunićka.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAZNALI DA JE IMALA TAJNI ZADATAK: Čak ni Goci nije pošlo za rukom da trgne cimere! (VIDEO)

Većina ukućana predložilo je kolektivnu kaznu u vidu oduzimanja dela budžeta za sledeću nedelju. Ipak, bilo je i onih koji su predložili pojedinačne kazne kako bi se neki ukućani opametili i shvatili da se zadaci moraju ispunjavati, a da je prisustvo za stolom obavezno.

Kako je izgledala ova situacija pogledajte u snimku ispod.

R. L.

#Jelena Krunić

'