AKTUELNO

Za nju je ovo bio najemotivniji trenutak.

Danas se u Beloj kući proslavlja divan dan. Naime, Teodora Džehverović će u rijalitiju "Zadruga" proslaviti svoj 21 rođendan u drušvu zadrugara. Veliki šef je nakon što su se probudili svi ukućani poslao pismo i Teodori čestitao najsrećniji dan, a potom je stiglo iznenađenje.

Draga Teodora, Veliki šef ti od srca čestita rođendan. Želimo ti mnogo sreće, zdravlja i uspeha, uživajte u nastavku dana - pisalo je u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon samo nekoliko trenutaka što je Vladan Vojnović Vojke pročitao pismo, zadrugari su dobili signal da se u dvorištu nalazi torta na tri sprata koju je Teodora dobila od porodice. Ona je bila ukrašena slikama koje su obeležile njenu karijeru, što je posebno raznežilo ovu pevačicu.

Foto: Printscreen Youtube

Za Džehverovićku, ovo je bio vrlo emotivan trenutak, pa je pročitavši čestitku koju je dobila od rodbine uputila i pozdrave svojim najmilijima koji su joj priredili ovo iznenađenje.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: On zna šta je istina? Sloba prebacio Kiji zbog Filipa: POZNAJEM LJUDSKU PSIHU, A I TEBE, SVE ZNAM! (VIDEO)

Pošto su se prskalice ugasile stanovnici Bele kuće su se čestitali svojoj cimerki rođendan, a kako im je ovaj slatkiš bio neodoljiv, ubzo su se i počastili. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'