AKTUELNO

Protagonistkinje kultne serije na ratnoj nozi.

Šezdesetdvogodišnja američka glumica Kim Katral koja je glumila u, sada već kultnoj seriji,  "Seks i grad" čuvenu Samantu Džons,  ponovo zadaje udarac koleginici  Sari Džesiki Parker.

Ova frka nastala je kada je Kim na svom Instagram profilu objavila tragičnu vest  da je preminuo brat, na šta je Parkerova odregaovala, neki bi rekli, kako dolikuje. Naime, Sara je uputila reči podrške, što se Kim nikako nije svidelo.

Možda je  većinu ova reakcija iznenadila, budući da se vode time kako  su, u seriji  i neposredno nakon završetka serijala, bile u odličnim odnosima, ali one koji prate profesionalni rad i život dveju svetski poznatih glumica  zasigurno znaju da su njih dve na ratnoj nozi već duži vremenski period.

Foto: Printscreen Youtube

To potvrđuje i činjenica koju  jasno možemo videti na profilu Katralove. Ona je pored tuge i bola koju oseća u ovom momentu smogla snage da odbrusi koleginci i drugarici sa seta, po čemu neki zaključuju da je Kim verovatno doživela mnogo boli od Sare Džesike Parke.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: ODAO JU JE SNIMAK O TRUDNOĆI? Fanovi ubeđeni da znaju kako se zove ćerka Kajli Džener! (FOTO+VIDEO)

Ne treba mi tvoja ljubav i podrška u ovom tragičnom momentu, Saro -odsečna je bila Kim.
Majka me je danas pitala: "Kada će nas Sara Džesika Parker, taj licemer, ostaviti na miru?" Tvoje kontinuirano guranje je za nas veoma bolan podsetnik koliko si bila zlobna tada i sada. Daj da ti razjasnim stvari (ako do sada već nisam): Ti nisi moja porodica, nisi mi prijatelj. Zato ti pišem poslednji put da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju da pokažeš kako si "dobra osoba" - dodala je Katral uz fotografiju.

Pink. rs

#Kim Katral

#Sara Džesika Parker | Sarah Jessica Parker

#glumica

'