AKTUELNO

Glumac Bredli Kuper je na dodeli nagrada Oskar došao u pratnji svoje majke, iako je sa njim trebala da bude njegova devojka Džidži Hadid.

Glumac Bredli Kuper(49) prošetao je crvenim tepihom na 96. dodeli Oskara, a i ovog puta se pojavio u društvu majke Glorije Kampano. Miljenik žena na društvenim mrežama proglašen je najvećim gubitnikom Oskara, a razlog tome leži u činjenici da film ,,Maestro", čiji je Bredli režiser i glavni glumac, nije osvojio nagradu ni u jednoj od sedam kategorija u kojima je bio nominovan.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Dok su ga neki tako nazivali, drugi su ga branili istakavši da je njegov film zaslužio barem jednog Oskara.

,,Bio je zaista brilijantan u filmu"; ,,Radio je na njemu 6 godina, a nije dobio ništa zauzvrat"; 'Volela bih da dobije više priznanja za sve što je postigao s tim filmom!" samo su neki od komentara koji staju u odbranu Bredlija Kupera.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Inače, Bredlijeva majka mnogima je poznata kao paklena svekrva, a mnogi tvrde da je upravo ona presudila krahu ljubavi između glumca i manekenke Irine Šejk. Kuper i njegova majka nerazdvojni su, a poznato je da neretko sluša njene savete o poslu i privatnom životu.

Glorija već na početku glumčevih veza upoznaje njegovu novu izabranicu i daje svoje mišljenje o njoj koje njemu znače. Poznato je i da je Kuper zove nekoliko puta na dan, a mnogima je čudna informacija da nosi venčani prsten svog oca Čarlsa koji je preminuo 2011.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Irini je navodno smetala tolika posvećenost glumca majci i što toliko pažnje nije njoj davao. Prizori Berdlija s majkom i Šejk na crvenim tepisima gdje je on stajao između njih dve te obe držao za ruku, nasmejali su javnost.

Autor: N. Ž.