AKTUELNO

Svet je pogodila tragična vesti o preranoj smrti 23-godišnjeg grčkog fitnes influensera Giorgija Tzane Janelidze. Mladi influenser je izgubio život u stravičnom padu dok je snimao sadržaj za svoje društvene medije u Italiji.

Do nesreće je došlo u sredu, 13. marta, kada je Janelidze izgubio ravnotežu i pao sa balkona bez ograde, tragično upadajući u provaliju. Uprkos brzom odgovoru vatrogasaca i hitnih službi, nisu uspeli da ga spasu. Njegovo beživotno telo je konačno prebačeno sa mesta nesreće i transportovano u Saline Joniche.

Janelidze je bio u Roghudi Vecchio u vreme nesreće, istorijskom planinskom selu koje je napušteno sedamdesetih godina zbog jakih poplava. Influenser je istraživao ovo drevno i evokativno mesto sa prijateljem, koji je nažalost morao da potvrdi njegovu tragičnu smrt.

Duboko uznemirujuće vesti o Janelidzeovom odlasku odjeknule su na društvenim medijima, gde je stekao značajan broj pratilaca kroz svoje fitnes putovanje i motivacioni sadržaj. Njegova iznenadna i neočekivana smrt služi kao oštar podsetnik na krhkost života i ostavila je dubok uticaj na njegove pratioce i fitnes zajednicu uopšte.

Prerana smrt Giorgija Tzane Janelidzea oduzela je svetu mladog pojedinca koji je pokazivao veliki potencijal u oblasti fitnesa i uticaja na način života. Njegovo prisustvo na društvenim medijima je inspirisalo mnoge, a njegova tragična nesreća služi kao dirljiv podsetnik na inherentne rizike povezane sa stvaranjem sadržaja na slikovitim, ali opasnim lokacijama.

Autor: pink.rs