AKTUELNO

Dogovor o razvodu stupio na snagu!

Arijana Grande i njen bivši suprug Dalton Gomez su zvanično okončali svoj razvod, kako je izvestila Associated Press. Dvogodišnji brak je okončan u utorak odlukom Vrhovnog suda u Los Anđelesu. Dogovor o razvodu, postignut u oktobru 2023, sada je stupio na snagu nakon obaveznog šestomesečnog perioda čekanja. Grande je pristala da isplati svom bivšem suprugu jednokratnu sumu od 1,25 miliona dolara i takođe se složila da Gomezu da polovinu prihoda od prodaje njihove kuće u Los Anđelesu. Takođe će pokriti njegove pravne troškove od 25.000 dolara.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Ranije je potvrđeno da su Grande i Gomez potpisali predbračni ugovor. Par se upoznao 2020. i nekoliko meseci kasnije potvrdio svoju vezu u muzičkom spotu Justina Biebera za pesmu "Stuck With U." Verili su se u decembru iste godine i venčali 2021. Zahtev za razvod je podnet u septembru 2023, sa izvorom koji je tada rekao Page Six da je odluka bila zajednička, navodeći: "Imali su probleme pre januara, ali žele da ostanu najbolji prijatelji."

Nedugo nakon okončanja razvoda, Arijana Grande je započela vezu sa svojim kolegom Etanom Sletrom, koji je nedavno razveo svoju suprugu Lili Džej, sa kojom je prošle godine dobio sina.

Okončanje razvoda Arijane Grande i Daltona Gomeza označava kraj jednog poglavlja za bivši par dok oboje nastavljaju dalje u svojim ličnim životima i karijerama.

Autor: Pink.rs