AKTUELNO

Meni je ovo veoma loše. Vidi se da čoveku to ne leži. Ni približno nije pesmi za koju mi znamo, kazao je između ostalog Šaban.

Andrej Dorić dolazi iz Novog Sada i ima 22 godine. On se predstavio pesmom ''Jesen u mom sokaku'' koju u originalu izvodi Tozovac.

Foto: YouTube screenshot

Dara i Dragana su se podigle odmah, a Zorica na kraju kako bi takmičaru dala podršku.

- Aleks, spavaš mi - prozvao je Milan pevačicu.

Aleksandra se podigla i bila oštra.

- Ovo je stvarno bilo loše. Ti nemaš ukrase za ovu pesmu. Nemoj pevati pesme koje ti ne leže - poručila je pevačica takmičaru.

- Ovo je moja omiljena pesma i doneo si je na svoj način. Meni je ovo bilo jako lepo - rekla je Dara, a Dragana se složila sa njom.

- Bez obzira što nije tvoj fah, i mi smo mnogo puta eksperimetisali sa drugim žanrovima. Ne kažem da treba direktno da prođeš, ali mislim da treba da ideš u baraž - kazala je Brunclikova.

Druga numera bila je Harisa Džinovića ''Jesul dunje procvale'', nakon koje se stanje promenilo. Aleksandra se spustila, dok Šaban uopšte nije podržao takmičara.

- Meni je ovo veoma loše. Vidi se da čoveku to ne leži. Ni približno nije pesmi za koju mi znamo. Meni je ovo smešno. Došli smo ovde da nađemo ''Pinkovu zvezdu'', a ne da poklanjamo poene. Nije ovo dobro - rekao je Šaban.

Takmičar je otpevao refren pesme Tonija Cetinskog, nakon čega je žiri nastavio da komentariše.

Foto: YouTube screenshot

- Smatram da mu ni druga pesma ne leži. Ovo sad što je pevao, bolji izbor, ali ni ovo nije bilo srećno - rekla je Aleksandra.

- Smatram da muzika nema problem sa mešanjem žanrova posebno u danjašnje vreme - rekla je Dragana.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'