AKTUELNO

Kejt Midlton je prošle nedelje šokirala svet vestima da boluje od raka. Fanovi širom sveta, posebno članovi kraljevske porodice, bili su skrhani. Iako su mnogi verovali da će ova teška situacija zbližiti princa Vilijama i princa Harija, čini se da do pomirenja braće neće doći.

Veruje se da su Hari i Megan „privatno“ kontaktirali princa i princezu od Velsa tek nakon što je Kejt u emotivnoj video poruci otkrila da prima „preventivnu“ hemoterapiju.

Ista informacija se širi i u Sjedinjenim Američkim Državama. Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kejt odlučila da sakrije svoju dijagnozu od Megan i Harija jer im se 'ne može verovati'.

Uprkos svemu, Harijeva samostalna poseta Velikoj Britaniji u maju mogla bi da bude prilika za izgradnju odnosa sa bratom Vilijamom.

Izvori bliski Vilijamu i Kejt sugerišu da je, s obzirom na dijagnozu raka Kejt i Čarlsa, 'Harijev problem' poslednja stvar na koju misle.

Podsećanja radi, princeza od Velsa je u duboko emotivnoj video poruci otkrila da je dijagnoza raka za nju veliki šok i da ona i Vilijam čine sve da procesuiraju i reše situaciju unutar svoja četiri zida u korist njihova mlada porodica. Kensingtonska palata je saopštila da neće objavljivati detalje o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojoj je fazi, i zamolila je sve da ne spekulišu.