AKTUELNO

Vraća mu se ono što je uradio Jeleni Krunić.

Nemanja Đerić Đekson važi za velikog zavodnika u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga". Međutim, prošle noći doživeo je ono što nikada do sada nije.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se naljutio na svoju devojku Minu Vrbaški zbog pitanja novinara vezanog za Anđela Rankovića, reper se pokajao.

On je želeo da se izvini Mini i da se pomiri sa njom ali ona ga je otkačila na najgori mogući način što je repera dovelo do ludila. Više od sat vremena oni su razgovarali o svojim problemima, međutim rešenja nije bilo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZGUBIO GRANICU ZA POŠTOVANJE! Sloba PONIŽEN I ZGROŽEN Miličinim rečima: Nemojte da me KUNETE! (VIDEO)

Ja sam imao toleranciju kad si ti loše stvari radila, što ti nemaš toleranciju sad? Nisam ti ništa toliko loše uradio. Dok se nisi savetovala sa drugima htela si da se pomirimo. Lepo ti kažem izvini. Znači nećeš da budemo više zajedno? Došla si ovde i molila me da se poljubimo, znači došla si ovde da me zaljubiš u sebe, da me omekšaš i da pokažeš kako možeš da me zaje*eš, da me use*eš da se osvetiš. Da li furaš inat ili ne osećaš želju da budeš sa mnom? Kažnjavaš me, svetiš mi se, šta je problem - pokušavao je Đekson da odobrovolji Minu.

Vrbaški je odlučila da ne želi pomirenje sa reperom. Nemanja je potpuno pobesneo zbog ove situacije, osećao se poniženo i iznevereno.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'