AKTUELNO

Čak četvoro zadrugara našlo se ove nedelje u trci za ispadanje.

Subota je dan kada svi zadrugari strepe, a gledaoci najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima uživaju u nominacijama. Ovoga puta, mogućnost da napuste šou imaju čak četvoro učesnika.

Na samom početku voditelj Ognjen Amidžić pročitao je pismo Velikog šefa povodom zadatka koji su prethodna 24 sata imali Bane Čolak i Filip Đukić.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari Bane i Filip su uspešno odgovorili na izazov, nosili su kostime i bili veoma kreativni. Veliki šef je ponosan kako su oni to uradili. Ukidamo vam zabranu privatnog poziva pre isteka vremena od mesec dana - pisalo je u pismu a zadrugari su bili oduševljeni ovom velikodušnom odlukom.

Prvi je nominan Bane Čolak kome je to kazna zbog nepoštovanja produkcije. Naime, on se protekle nedelje više puta oglušio o poznata pravila boravka u Beloj kući, pa je izbegavao nošenje bubice i učešće na sastancima. Najveći deo dana, Čolak je provodio spavajući, zbog čega je Veliki šef odlučio da ga kazni direktnom nominacijom.

Foto: TvPink Printscreen

U toku dana nominovana je i Dragica Janičić zbog agresivnog ponašanja prema Banetu. Iako je ove nedelje bila vođa, Dragica nije iskoristila blagodeti ovog položaja već je zaradila direktnu nominaciju. Ona se u toku nominacija javno izvinila Čolaku i naglasila da nije upotrebila ni 3% svoje snage.

Foto: TvPink Printscreen

Potrčci protekle nedelje bili su Sloba Radanović i Marko Janjušević Janjuš, a zadrugari su odlučili da na korak od ispadanja ovoga puta bude Janjuš i to velikom većinom glasova zadrugara.

Par ljudi me je pitalo da li da me pošalje u izolaciju, ja sam rekao da bih voleo da odem u duel. Neću se pakovati jer stvari sigurno neću nositi odavde. Niko me nije razočarao što se tiče glasanja. Volim što sam prvi put u duelu. Jedini mi je problem što se spava tamo, ali nije strašno. Iskreno, voleo bih da idem kući, ali znam da ću da ostanem - prokomentarisao je košarkaš svoju nominaciju.

Foto: TV Pink

PROČITAJTE JOŠ: HAVARIJA U SPAVAĆOJ SOBI: Jelena skočila na Mariju Anu, obezbeđenje jedva uspelo da je zadrži! (VIDEO)

Svoj sud dali su i verni gledaoci koji su na spisak za izbacivanje dodali još jedno ime. Ognjen je ove večeri podigao Milicu Dugalić, Divnu Milanović, Žižu Stojanović i Sanju Stanković. Ipak, najmanju podršku gledalaca dobila je Žiža.

Foto: TvPink Printscreen

Ko će od njih četvoro napustiti najspektakularniji šou na ovim prostorima, saznaćemo već u nedelju, a ishod zavisi samo od glasova gledalaca.

Šta se sve dešavalo u toku nominacija, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Dragica Janičić

#Marko Janjušević

#Slobodan Radanović

#Zadruga - Nominacije

'