AKTUELNO

Filip saznao istinu i raskrinkao bivšu.

Nakon što je od strane zadrugara večeras nominovan ukućanin Marko Janjušević Janjuš, a od strane publike Žiža Stojanović koji bi po njima trebalo da napuste najgledaniji šou u regionu, Zadrugu, usledila su pitanja novinara koja su, kao i svake subote do sad, neizbežna.

Nakon pitanja za Slobu i Lunu, na red su došla pitanja za Marija Anu i Filipa Đukića povodom njihove nekašnje veze i razmirica u Beloj kući.Na pitanje da li je Marija Ana izdržavala Filipa, on je odgovorio:

Foto: TvPink Printscreen

Niko nije nikog izdržavao, ja nisam imao posao posle Farme, nisam dozvoljavao da ona plaća gde dod da idemo, kad god nisam hteo ona bi se naljutula ona je tako htela i rekla kao imama ja imaš i ti meni je bilo nerijatno, kada sam tražio da idem kući da jedem ona je rekla da idem lući kao bi se dopisivao sa ku*ama. Ja nisam klošar čekao sam neke stvari koje nisam dočekao, nemam nikakvih pratećih elemenata kojih bi se stideo, a ona neka odgovori kako me je izdržava i kako sam joj vraćao. Meni nije bilo bezveze, kom muškarcu ne bi bilo. Rekla si novinaru koji snimio sve, sad je rekla čoveku, naravno da više verujem njemu nego tebi. Ti mene izdržavala, bre, marš u p*čku m*terinu. Ti si lažov neopevani, od večeras ne postojiš za mene - uralo je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Na podsećanje novinara šta je rekla u studiju i novinaru - da je kupovala graderobu, plaćala račune i izdržavala Filipa, Marija Ana je odgovorila:

Ja sam večeras slomljena, nije mi do svađe, bolesna sam. Virus vlada, ja nisam njemu kupovala stvari, to nisam rekla, nisam rekla da sam ga izdržavala, odakle vam to? On je kampovao ispred moje kuće, spavao je u kolima, pretio smrću. Ja neću da budem prijatelj sa njim, neću da glumim da hoću ako to ne želim. Nisam tip devojke koji laže. Ja sam samo rekla da bi bilo lepo da može on sada mene da izdržava posle rijalitija - pravdala se Marija Ana.

Filip je i dalje u besu govorio :

Dosta mi je tvojih laži, lažovčino jedna lažovska. Toliko si me razočarala da nemam reči. Nemoj da me glumiš više, pi*ka ti materina govnarska. Ona je tražila stvari od mog druga, a znala je da on krade, ti meni kupovala stvari? Marš. Je*em te u usta smrdljiva. Ti si gnjida jedna g*vnarska. Kod mene si prijavljena kući, klošarko jedna, pričaš o poštovanju, a pljuvala si me u studiju i kod novinara.

PROČITAJTE JOŠ: AKO BANE NEĆE, ON ĆE GA PRIHVATITI: Ovaj zadrugar želi Nadeždu i njeno dete! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video snimku:

J. Č.

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

'