AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi!

Večeras smo u rijalitiju saznali tužnu i bolnu istinu zadrugarke Jelene Krunić. Naime, ona je iskreno govorila o teškoj bolesti svog oca koji se po njenoj priči dugo bori sa rakom.

Ona je otkrila da je njemu potreban novac za lečenje, kao i da je ulazak u rijaliti iskoristila kako bi zaradila novac za njegovo lečenje.

Foto: TvPink Printscreen

Mama i ja smo išle na VMA i saznale da tata ima treći stadijum. Svi su hteli da se slikaju sa mnom kada su me prepoznali, ali ja nisam imala snage. Operacija nije bila moguća jer nam je doktor rekao da mora da krene sa hemoterapijom. Jako sam vezana za oca, sve sam teško podnela, ja sam uvek govorila da je mene moj tata rodio. Pokušavala sam da tati obezbedim kubansku injekciju i to je moj razlog ulaska u drugi rijaliti jer nam je trebalo 5.000 evra za injekciju. Čak sam se čula i sa ćerkom pokojnog Bate Živojinovića. Ušla sam u rijaliti zbog toga i zbog nekih stvari koje planiram da pokrenem. Nakon toga je stupio i raskid sa bivšim što me je još više dotuklo - uplakana je bila Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:  ŽESTOKI OBRAČUN BIVŠEG PARA! FILIP IZBEZUMLJEN: Marija Ana, od večeras NE POSTOJIŠ za MENE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

J. Č.

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

'