AKTUELNO

Preko ovog joj sigurno neće preći.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković započeli su svoju ljubavnu priču u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruga". Uprkos svim trzavicama, njih dvoje su opstali zajedno sve do danas.

PROČITAJTE JOŠ: FILIP ZABLISTAO U SVOM STILU: Kija jednim potezom dokazala da nije ravnodušna prema njemu! (VIDEO)

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Međutim, predveče se dogodilo nešto što će Anđela sigurno veoma pogoditi. Naime, Ranković je išao kod spomenika Džastina Bibera kako bi molio glasače da mu pomognu da napusti rijaliti, a Teodora je uradila totalno suprotno.

Posle nekog vremena od kada se maneken obratio svojim fanovima, Džehverovićeva je otišla na isto mesto i sa stepenika kod spomenika poslala važnu poruku vernim gledaocima rijalitija.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Želim da on bude pobednik za sebe, da pobedi sebe, ako ode odavde a odustao je, onda to nije poenta. Želim da odavde izađe kao pobednik, da pobedi sebe i sve ono što ga iznutra ubija. Možda zvučim sebično, ali ne radim ovo samo zbog sebe već i zbog njega. Nije vreme da se odustane, koliko god bilo teško. Nikako ne prestajte da glasate. Nemojte da mu date da ode kući. Glasajte i za moju mamu jer sve dok su oni tu i ja sam tu - rekla je Teodora.

Foto: RTV Pink

Iako je jasno zašto Teodora ne želi da se odvoji od svog dečka, ostaje pitanje kako će Anđelo reagovati kada sazna da je njegova lepša polovina uradila totalno suprotnu stvar od onog što on želi.

Šta je sve pevačica rekla kod spomenika Džastina Bibera pogledajte u snimcima koji slede:

R. L.

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'