AKTUELNO

Žestoke kritike zbog sabotiranja zadatka.

Prethodna dva dana u "Zadruzi" su bile organizovane karaoke. Međutim učesnici čak ni ovaj kreativni i zanimljivi zadatak nisu bili voljni da ispune, pa ih je produkcija ponovo kaznila.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, tokom prethodna dva dana ste imali zadatak karaoke. Međutim, kao i obično vama ni karaoke nisu bile zanimljive. Već u drugom krugu, pojedinima je bilo dosadno i nisu učestvovali u zadatku. Žao nam je što ćete svi biti kažnjeni zbog onih koji nisu želeli da učestvuju i koje ništa ne može da zabavi i zainteresuje. Doneli smo odluku da sledeće nedelje svi budete kažnjeni sa po 500 dinara od nedeljnog budžeta - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je pročitala Miljana Kulić, ovonedeljni vođa.

Učesnici su veoma burno reagovali na ovu kaznu, naročito oni koji su se maksimalno trudili oko minulog zadatka.

Najbolje da smanjenje nedeljnog budžeta postane praksa jer svake nedelje dolazi pismo sa identičnim tekstom - prokomentarisala je Kristina Kija Kockar koja je bila vidno iznervirana i razočarana ovakvom odlukom.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je sramota, posle 6 meseci zvoni zvono za pismo tri puta. I danas traje zadatak karaoke, a samo troje ljudi se obuklo i došlo ovde za sto u kostimima. Neću nikog pojedinačno da prozivam, ali mene je stvarno zbog toga sramota - rekao je Milan Milošević koji je od ranog jutra bio kostimiran i spreman da i danas učestvuje u zadatku kao i prethodna dva dana.

Poseban savet i recept kako naterati neposlušne zadrugare da ispune zadatke imao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BOŽE, ŠTA JE OVO?! Milan ZGROŽEN onim što mu je Maca rekla, nije mogao da DOĐE SEBI! (VIDEO)

Vođa treba da deli novac na osnovu zasluga iz prethodne nedelje - bio je jasan Mića kome se kolektivna kazna nikako nije svidela.

Kako je izgledao ceo sastanak i koji zadrugari su se najviše iznervirali zbog kazne, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'