AKTUELNO

Ni pospremanje nereda im nije pošlo za rukom.

Nakon što su pali zadatak pronalaženja predmeta u kutijama sa neobičnim sadržajem, zadrugari su dobili novi zadatak od Velikog šefa. Ipak, i ovaj naizgled lagan posao uspeli su da uprskaju.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, operite i očistitie posude od igrice i tako čiste ih ostavite kod kapije. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu koje je pročitala Miljana Kulić.

Za čišćenje posuda odmah se prijavila Sara Reljić a Miljana je odredila da pevačici pomognu Dragana Žeželj, Mladen Jakovljević zvani Đomla Panamera, Radosav Stefanović Žuti i Anđelo Ranković.

Foto: TvPink Printscreen

Bora Santana nije želeo da pomogne u prenosu kutija.

Nisam dovoljno jak za to, ima ljudi koji su jači od mene pa neka oni nose, oni mogu volu rep da iščupaju. Neću da teglim, nisam za te fizičke poslove, ja sam čovek umetnik - rekao je Santana kada mu je Miljana rekla da ponese kutiju.

Žuti je prvi počeo da rasklanja nered iz dnevne sobe, ali je učinio veliku štetu. On je prišao bazenu i tu želeo da ispere kutiju zbog čega je odmah reagovala produkcija.

Njemu je rečeno da ne sme tu da prospe sadržaj kutije jer bi na taj način filteri za bazen bili potpuno uništeni. Kada su čuli za ovaj ispad, cimeri su odmah osudili potez novog zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Veliki šef ovo nije zamerio Žutom jer je tek nekoliko dana u Zadruzi i još uvek nije navikao na život na luksuznom imanju nadomak Beograda.

Kako je izgledao ovaj ispad novog zadrugara, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'