AKTUELNO

Oprostila se od njega i putem društvenih mreža.

Krisi Tajgen i njen suprug Džon Ledžend doživeli su veliki gubitak kada ih je napustio desetogodišnji pas Padi, rase engleski buldog. Ona se emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila od svog ljubimca koji će joj, kako je istakla, zauvek nedostajati.

Naša beba Padi je otišao u raj. Džon i ja smo nabavili psa u prvoj godini naše veze kada sam ga uverila da su polu-rođendanski pokloni stvarni - napisala je manekenka i voditeljka Krisi Tajgen u emotivnoj objavi na društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Tajgenova se oprostila od desetogodišnjeg engleskog buldoga Padija za kojeg je istaknula da je bio uz nju u svakom trenutku.

Kada je trebalo da neko proba ukus hrane, neko da me poljubi ili mi se plakalo, on je bio tu - napisala je manekenka. Dodala je kako su ljudi psima ceo život i najveća je šteta što ih mogu blagosloviti samo sa kratkom 'iskrom' u životu.

Foto: Printscreen Instagram

Sada osećam prazninu. Voleću te zauvek, moj dečače. Srce me boli i hvala ti puno za sve, sve. Volim te. Nedostajaćeš mi svaki dan - podelila je i snimak buldoga s njenom ćerkom Lunom.

Pink.rs

#Krisi Tajgen

#Manekenka

#voditeljka

'