AKTUELNO

Njena majka nije odobravala vezu sa tinejdž zvezdom.

Selena Gomez i Džastin Biber ponovo su prekinuli svoju vezu, a pojedini svetski medij bruje o tome kako je razlog, navodno, njena majka Mendi Tifi.

Mendi je prva okrivljena za raskid, dok drugi izvori tvrde kako su Selena i Džastin raskinuli zbog međusobnih problema i nesuglasica, te da njena majka nije imala ništa sa ćerkinom odlukom.

Kako je rekao izvor blizak Seleni, ona nikada ne bi dozvolila to da svoju vezu bazira na osnovu mišljenja svoje majke. Ipak, jedna stvar ne može se osporiti, a to je činjenica da Selenina majka Mendi nije odobravala ćerkinu vezu sa Biberom.

U intervjuu koji je dala u januaru Mendi je rekla kako nije srećna tom vezom, ali da Selena može da živi svoj život onako kako ona misli da treba, sve dok je srećna, sigurna i zdrava.

Podsetimo, Selena i Džastin su počeli da se zabavljaju 2011. godine, a vezu su okončali 2016. Nešto kasnije Selena je započela vezu sa reperom Vikendom, a iako su mnogi očekivali veridbu ovog para, Gomezova se u oktobru 2017. pomirila sa Biberom.

Autor: Pink.rs

#Džastin Biber | Justin Bieber

#Mama

#Raskid

#Selena Gomez

'