AKTUELNO

Jedna rečenica uspela je da je izvede iz takta.

Sinoć su u "Zadruzi" održane lažne javne nominacije tokom kojih su se zadrugari izjašnjavali o tome kome žele da vide leđa. Kao što se očekivalo, većina njih bila je neiskrena i išla linijom manjeg otpora, što i oni sami od sinoć komentarišu, a na šta im je danas ukazao i Veliki šef u svom novom pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Ova tema naročito je inspirisala Lepog Miću, koji se odmah javio za reč i po ko zna koji put cimerima u Beloj kući ukazao na to da treba da budu iskreni.

- Bilo je nekih iskrenih nominacija, kao što su Milan-Maca, Saška-Miki. Činjenica je da je bilo pritisaka, uticaja i lobiranja za vreme sastanaka, smatram da to nije u redu, već da svako treba da sudi o sebi i kaže šta misli - zaključio je Mića, nakon kojeg je reč dobio Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam nominavao Sašku, mislim da je to realno u potpunosti. Svi znate zbog čega sam se dvoumio između Saške i Dragice, i naravno da sam izabrao Sašku, rekao sam i svoje razloge za to, obrazložio sam narodu juče. Viktorija, Tanja, Žuti su išli linijom malog otpora, Žuti je Draganu grlio i pušio cigaru na reklamama, a pre toga je rekao da je njoj želeo da vidi leđa. Mislim da je to bilo totalno lažno sa strane Žutog. Viktorija je glasala za Divnu posle konflikta sa Mićom i Saškom, to mi je nepojmljivo. Dragica je i dalje za mene vreća govana bez i jedne dobre osobine - izjavio je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom Čolakovog izlaganja došlo je do međusobnih provokacija između Dragice Janičić i Nadežde Biljić, koju je cimerka udarila u najslabiju tačku.

- Sve je ona o sebi rekla pre par dana, svi smo slušali dok je čitala - bacala je Dragica otrovne strelice, aludirajući na Nadeždinu bolnu ispovest Milanu Miloševiću o nasilju koje je trpela od strane bivšeg dečka, što je pevačicu momentalno izvelo iz takta, te je odmah skočila i počela da psuje Janičićevu.

Foto: TvPink Printscreen

J*bem te u usta, j*bem ti mamu u p*čku! Koja si ti jadnica... Dabogda te stiglo deset puta gore nego mene - urlala je Nadežda koja nije mogla da obuzda bes, te je izletela iz Bele kuće.

Dragičina provokacija na Nadeždin račun šokirala je ostale zadrugare, koji su je zbog izrečenog odmah počastili uvredama i prekorima, a nakon što je došla sebi, Nadežda se vratila u kuću i zapretila Dragici.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si jedno g*vno debelo, vašljivo, dabogda umrla! Tanjir ću joj slomiti o glavu, samo da se završi sastanak - zapretila joj je vidno iznervirana Nadežda, koju su Dragičine reči, čini se, više izbacile iz takta nego fizički okršaj koji je nedavno imala sa Jelenom Krunić, koja je zbog toga i diskvalifikovana.

D. T.

#Bane Čolak

#Dragica Janičić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nadežda Biljić

'