AKTUELNO

Kreativni zadatak Velikog šefa doneo je nove nesuglasice.

Nakon porodičnog sastanka tokom kojeg su komentarisali sinoćnje lažne nominacije, zadrugarima je stiglo novo pismo Velikog šefa sa uputstvima u vezi sa novim specijalnim zadatkom koji će obeležiti nedelju pred nama.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef ima ove nedelje kreativan i specijalan zadatak za sve. Snimaćete prvu epizodu serije "Ljubav na zadrugarski način". Potrebno je da osmislitie scenario, da podelite uloge i dogovorite se ko će za šta biti zadužen, ali, kao što znate, svi moraju učestvovati i svako treba da da doprinos - pročitala je Jovana Tomić Matora, zbog čega su se svi obradovali.

Za reč se prvi javio Marko Miljković, koji je izrazio želju da ima isto zaduženje kao tokom snimanja filma "Ljubav i mržnja".

Foto: TvPink Printscreen

- Ja bih izrazio želju da ponovo budem kamerman. Ako neko misli da može bolje, u redu, nema problema - rekao je Miljković, posle kojeg se cimerima obratila Miljana Kulić, koja misli da bi pisanje scenarija najbolje išlo Slobi Radanoviću, koji se već pokazao tokom rada na filmu.

Foto: TvPink Printscreen

- Baš lepo, ova nedelja će nam brzo proći jer ćemo biti ispunjeni. Proverena i dobra ekipa se ne treba menjati. Prošli put je Sloba napisao fantastičan scenario, uz Mikijevu sugestiju. Kija je odličan rezišer, Marko snimatelj... Ako Sloba ne bude napisao scenario, mislim da niko ne može napisati tako dobro. To je jako težak posao, nije naivno. Mislim da i Vojke ima smisla za to i da bi mogao da napiše scenario, ali problem je što on ne želi. Ukoliko Sloba bude pristao da piše scenario, ja bih vas zamolila da ne dosađujete i ne ometate, za to je potrebno ozbiljno strpljenje i pažnja.

Foto: TvPink Printscreen

- Kako ćete uraditi, nebitno. Tim koji pobeđuje ne treba menjati. Ako Sloba ne želi, može Milan, on to može odlično da uradi bez obzira na njegove obaveze koje ima na radiju, dovoljno je sposoban - lobirala je Saška, međutim, Milan, za kojeg je većina zadrugara smatrala da bi se sjajno snašao i ispred i iza kamere, nije želeo da prihvati učešće ukoliko se ta ista kamera bude našla u rukama Marka Miljkovića, njegovog ljutog neprijatelja kojem je donedavno bio veliki prijatelj.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog svojih ličnih stavova neću da učestvujem ukoliko Marko bude kamerman, zbog ličnih razloga. Neću nikako da učestvujem i to je to, što se tiče mene, neka Sloba to radi. Ja imam super ideju, daću je Slobi i to je to. Sve sam svoje šanse iskoristio - rekao je Milan, što se nije dopalo Saški ni ostalim zadrugarima koji su ga ubeđivali da prihvati učešće u ovom kreativnom zadatku, a da li će učesnici rijaltiija uspeti da se dogovore i gledaoce Televizije Pink obradovati urnebesnim igranim programom ostaje da se vidi.

D. T.

#Marko Miljković

#Milan Milošević

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'