AKTUELNO

Ova talentovana Beograđanka je prema mišljenju žirija kompletan izvođač.

Petnaestogdišnja Teodora-Tara Stojanović iz Beograda osvojila je region svojim spektakularnim nastupima u najgledanijem šou programu "Pinkove zvezdice", a večeras će se u prvoj emisiji šestog kruga predstaviti pesmom "Rockabye" koju izvode grupa "Clean Bandit", An Mari i Šon Pol.

Teodori-Tari je ovo drugi put da učestvuje u ovom šou programu i veoma je zadovoljna onim što je postigla do sada.

'Pinkove zvezdice' su za mene veliko iskustvo, želim da iz učešća izvučem najbolje, nešto novo, nešto što do sada nisam znala. Takođe, upoznala sam nove ljude i stvorila prijateljstva - rekla je Teodora-Tara.

Foto: TvPink Printscreen

Od mnogo lepih stvari koje su joj se dogodile otkako se takmiči u "Pinkovim zvezdicama", ova devojčica izdvojila je jedan nastup koji nikad neće zaboraviti.

Za mene je najlepši momenat moj drugi nastup, kada sam pevala pesmu Dua Lipe "New Rules". To mi je omiljeni nastup, i komentari su bili odlični, tako da je to ostavilo najveći utisak na mene - ispričala je Teodora-Tara.

Ova talentovana devojčica smatra da njenom nastupu sada mnogo doprinosi i pomoć plesača na bini.

Presrećna sam što imamo plesače sada, sve je lakše sa njima na sceni. Vizuelno je lepše nego kada smo sami na bini - rekla je Teodora-Tara.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Za razliku od drugih učesnika kojima je ovo prvi put da se takmiče, Teodora-Tara sada nema tremu kad gleda sebe na televiziji.

Kad sam prvi put učestvovala i gledala sebe na televiziji, imala sam tremu, a sada je sve oputštenije. Sviđa mi se kada gledam svoje nastupe, zadovoljna sam - kaže ova Beograđanka.

Za kraj, Teodora-Tara nam je otkrila šta o njenom učešću misle prijatelji, porodica i ljudi iz njene okoline.

Svi me podržavaju, nema negativnih komentara. I oni su zadovoljni mojim učešćem i žele mi svu sreću - rekla je Teodora-Tara.

Foto: Printscreen Youtube

Osim njenog, videćete još trinaest fantastičnih nastupa, zato ne propustite najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" večeras od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

'