AKTUELNO

Ova talentovana Makedonka uživa u takmičenju.

Trinaestogodišnja Sara Gigova iz Skoplja oduševila je žiri najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" svojim moćnim glasom, a ovog petka predstaviće se pesmo "Feeling Good" u izvođenju Karli Rouz.

Sara je iz kruga u krug uspela da ostavi milionski auditorujum bez daha svojim inetrpretacijama i veoma je srećna što je deo ovog šou programa.

Ovo takmičenje za mene predstavlja veliko iskustvo, konstantan rad na glasovnim sposobnostima s obzirom na to da stalno spremam nastupe i stvaranje novih prijateljstava - rekla je Sara na početku.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ova talentovana Makedonka kaže da joj se u ovom takmičenju dogodilo toliko lepih momenata, da ne može da izabere onaj najbolji.

Ne mogu da izdvojim nijedan, jer mi je svaki trenutak u 'Pinkovim zvezdicama' prelep, zadovoljna sam svime - kaže Sara.

Kako sama kaže, dopada joj se što ima podršku plesača na bini, i ubek se trudi da i sama osmisli celokupa nastup i to kako će izgledati.

Kada spremam nastup, vodim računa o svemu, i o pevanju, glumi, garderobi, scenskom pokretu. Sve to mi je veoma bitno kada se pripremam - rekla je ova devojčica.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Sara obožava da gleda sebe na televiziji, i često gleda snimke svojih nastupa sa porodicom i prijateljima.

Presrećna sam kad gledam sebe na televiziji, stalno se vraćam na video snimke na Jutjubu, gledam ih zajedno sa porodicom i sve mi se sviđa. Moji omiljeni nastupi su kada sam pevala 'I Put a Spell on You' i 'Every Breath You Take' - objašnjava Sara.

Tokom takmičenja joj najviše znači to što ima bezuslovnu podršku svoje porodice i prijatelja.

Svi me podržavaju i svi vole da me gledaju na televiziji. Imam podršku svih iz moje okoline, a najviše moje porodice i najbližih prijatelja - rekla je za kraj Sara.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim Sare, videćete još trinaesto sjajnih nastupa, zato ostanite uz vaš omiljeni šou program "Pinkove zvezdice" u petak 30. marta od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Sara Gigova

#Takmičenje

#Televizija Pink

'