AKTUELNO

Obezbeđenje reagovalo.

Miljana Kulić je kao ovonedeljni vođa tokom jučerašnjeg dana išla u kupovinu kako bi svojim cimerima kupila sve namirnice koje su stavili na spisak. Međutim, došlo je do zabune, jer trudnica nije donela sve što je bilo potrebno.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Miki je pobesneo na nju zbog toga što mu je tražila novac za cigarete za koje on tvrdi je poslao novac, dok ona govori suprotno.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su oboje britki na jeziku i nisu mogli da obuzdaju svoj bes, a Đuričića je dodatno iznerviralo što mu se Miljana unela u lice, svi ukućani i obezbeđenje su skočili kako bi sprečili da dođe do fizičkog okršaja.

On je svoj bes iskalio na žardinjeri koja se nalazila ispred sobe za rehabilitaciju, a Sloba Radanović i obezbeđenje, koji su bili svedoci ove situacije, "ugurali" su ga u tu prostoriju.

Da podsetimo, Đuričić je taj koji joj je uvek pomagao i bio joj pri ruci kada god je to bilo potrebno, pa mu je zasmetalo što mu nije poverovala.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZORICA PRED ULAZAK U ZADRUGU OTKRILA: Sloba i Luna drže narod u zabludi, svašta sam o njima saznala! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'