AKTUELNO

Biće vrlo zanimljivo, a neki učesnici "Zadruge" pokazaće svoje skrivene talente.

Stanari Bele kuće su se oprobali u muzičkim vodama na muzičkom takmičenju "Zadrugovizija", koja je održana u februaru mesecu ove godine. Milionski auditorijum, ali i žiri je bio oduševljen njihovim performansom, pa je Veliki šef odlučio da gledaocima priredi još jedan spektakl organizujući "Zadrugoviziju 2 - imitacije".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Neki od ukućana će se predstaviti sa istom pesmom kao i na prethodnom takmičenju, dok će drugi imati drugačija zaduženja i pokazaće kako se snalaze u glumi. U toku dana Veliki šef je adrugarima na nekoliko minuta prikazao snimke koji pokazuju čime će se predstaviti večeras.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Večerašnju Zadrugoviziju će otvoriti Filip Đukić i Vladan Vojnović Vojke, a zatim će nastupati Miljana Kulić i Sloba Radanović. Kao treće na sceni će se pojaviti Kristina Kockar i Gordana Džehverović, dok četvrti nastupaju Dragica Janičić i Bora Santana. Luna Đogani i Sara Reljić će se pojaviti pete po redu. Marko Miljković i Jovana Tomić Matora kao šesti, Snežana Mišković Viktorija i Andrijana Radonjić kao sedmi, Marija Ana Smiljanić i Lepi Mića osmi, Milica Dugalić i Tanja Jovićević devete. Maca Diskrecija će se pojaviti sama na sceni pod rednim brojem deset, a zatim Nadežda Biljić i Anđelo Ranković kao jedanaesti, Mina Vrbaški, Tomislav Panić i Nemanja Đerić Đekson kao trio dvanaesti. Trinaesti će biti Miki Đuričić i Bane Čolak, a Duško Radonjić će solo nastupati kao četrnaesti. Petnaesti po redu nastupaju Teodora Džehverović i Sanja Stanković, šesnaesti Milan Milošević i Zorica Marković. Sedamnaesti nastupa Radosav Stefanović Žuti i ovo takmičenje će zatvoriti Zorana Stefanov i Ana Korać pod rednim brojem 18.

Stručni članovi žirija koji će iz crvenih stolica ocenjivati njihove nastupe biće Maja Nikolić, Dragan Marinković Maca, Dara Bubamara, Goran Stojićević Karamela i Damir Handanović, a deo žirija činiće i novinari. Sa zadrugarima u bekstejdžu će razgovarati Dušica Jakovljević, a domaćin će biti Ognjen Amidžić.

Pročitajte još: Slobina PORODICA UPUTILA ČESTITKE njemu i njegovoj devojci za USKRS! OGLASILA SE i Luna, a EVO KAKVA JE BILA KIJINA REAKCIJA! (VIDEO)

Ne propustite večerašnji spektakl i budite uz "Zadrugoviziju 2 - imitacije", koja će početi sa emitovanjem u 21:30h, samo na Televiziji Pink.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'