AKTUELNO

Sada će imati priliku da se osami sa devojkom.

S obzirom na to da su zadrugari izglasali da je Anđelo Ranković najveći baksuz u rijalitiju "Zadruga", on je morao tokom jučerašnjeg dana na petak 13. provede ceo dan u društvu Miljane Kulić koja je kao i ostali zadrugari morala da ga čuva kako mu se nešto loše ne bi desilo.

Foto: TvPink Printscreen

Maneken je uspešno izvršio ovaj zadatak, a zbog ovoga Veliki šef mu je obezbedio nagradu koja je Rankovića oduševila.  Naime, njega je pored poštanskog sandučeta čekala flaša vina i čokolada.

Dragi zadrugari, želimo da čestitamo Anđelu na uspešno obavljenom zadatku. On je uz Miljaninu pomoć uspeo da se sačuva od baksuba i zato je zaslužio nagradu. Anđelo, s obzirom na to da ti se danas ništa loše dogodilo, iako je bio petak 13., a ti proglašen za najvećeg baksuza u "Zadruzi", šaljemo ti nagradu koja se nalazi pored sandučeta - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Pored ove nagrade, Gordana Džehverović je svog budućeg zeta obradovala još jednom informacijom.

Još jedna dobra vest. Tašta mu odlazi iz kreveta - prokomentarisala je kroz smeh Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PREBLEDELA KADA IH JE VIDELA ZAJEDNO: Zorana i Filip otišli na ROMANTIČNU VEČERU, Marija Ana KIPTELA OD BESA! (VIDEO)

Anđelo se zahvalio na ovoj nagradi, a šta je sve rekao, detaljnije o svemu ovome možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'