AKTUELNO

Đoganijeva je znala da njoj to mnogo znači.

Zadrugari su tokom večeri odgovarali na pitanja gledalaca koji svakodnevno prate dešavanja iz rijalitija "Zadruga". Jedno od njih je bilo upućeno Luni Đogani, koja je u Beloj kući upoznala ljubav svog života Slobu Radanovića, koji je pritom oženjen sa Kristinom Kockar.

Foto: Printscreen Youtube

Jednom prilikom je Đoganijeva želela da pokloni Kiji majicu, a ona je to odbila. Upravo se pitanje gledalaca odnosilo na ovu situaciju i ovako je glasilo " Poklonila si majicu Kiji, da li misliš da će jedna majica da bude dovoljna za sve što si joj uradila sa životom? Još jednom si pokazala koliko si licemerna".

Nisam joj poklonila, htela sam, ali ona nije prihvatila zbog neke druge stvari. Mnogo stvari sam dobila, a između ostalog je tu bila majica sa zekom i ona je prokomentarisala kako je podseća na njenog pokojnog zeku. Više puta ju je uzela i pogledala i ja sam primetila da joj se svidela. U tom trenutku sam podelila mnogo stvari, Sanji, Matoroj, Tanji, dosta njih. Ja sam primetila da joj se svidela i zašto joj je ne bih dala. Ona je ušla u garderober, izvadila majicu iz džepa i upitala je "želiš li da ti je poklonim, znam da te podseća na Mrvicu i ako želiš da ti je poklonim, meni nije potrebna. ona kao "ne, ne ne želim, hvala ti". Uopšte nije bio nikakav gest da bi se opravdala. Želela sam to da uradim, jer sam tako osećala. Volim da poklanjam ljudima stvari, takva sam i napolju, nije bitno da li je to ona ili bilo ko drugi - rekla je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka je bila pomalo šokirana ovim pitanjem, ali je do detalja sve objasnila, a Kija povodom ovoga nije želela ništa da komentariše.

Pročitajte još: OGLASILA SE I ONA: Majka Andrijane Radonjić progovorila O ĆERKINOM DEČKU KOJEG JE OSTAVILA NAPOLJU I O DUŠKU I ZORICI! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'