AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić su se tokom Uskršnje žurke iskrali u jedan deo ekonomskog dvorišta za koji su mislili da ne postoje kamere, pa se prepustili strastima i vrlo slobodno vodili ljubav.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga njih dvoje su se dogovorili da će o tome ćutati i tako su i uradili. Međutim, do nekolicine ukućana je došla informacija da u spoljnom svetu postoji video-snimak njihovog se*sa, pa su počeli Nadeždu da ispituju, a ona je to brže-bolje prenela Mikiju, kako bi sprečila da što manje cimera sazna za ovo.

Dolazi meni Miljana i pita me, jesi li spavala sa Mikijem, je rekla "ne". Ona kaže priznaj, priznaj, čula sam Matoru i Sanju da pričaju i ja kažem "šta pričaju". I ja malopre Matoroj"odakle tebi da sam ja bila sa Mikijem" i ona meni "ćuti ja ti ništa nisam rekla, napolju postoji snimak gori. A ne samo to, ja i Čolak nikad bliži - prepričavala je Nadežda Mikiju.
Zovi ga, pa mu objasni, da ste bili posvađani. Šta ima veze, desilo se. Objasniću mu ja. To su pripreme za svinger klub, kad on bude imao devojku kako misli da ga vodim u svinger klub. To nisam bio ja, to je bio Miki Kupinski - smirivao je Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Nadežda je bila poprilično zbunjena šta da radi. Vratila se za sto gde su bili svi zadrugari, a na njenom licu se moglo jasno videti da je u nedoumici šta činiti dalje ako se sazna za njihovu aferu.

Pročitajte još: SKINULA SE SAMO U BRUS I GAĆICE: Miljana POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'