AKTUELNO

Takmičarka nije imala sreće ovog puta u ''Pinkovim zvezdama''.

Miljana Mladenović je šesta takmičarka večeras u ''Pinkovim zvezdama''. Ona ima 22 godine i dolazi iz Niša, a stručnom žiriju predstavila se Cecinom pesmom ''Autorgram''.

Aleksandri se nije dopalo kako je takmičarka otpevala ovu pesmu, pa je crveni taster pritiskala iako je i dalje bila dole.

Foto: YouTube screenshot

- Da idemo još dole - našalio se Šaban sa koleginicom i složio se sa njom.

Na kraju pesme, takmičarka je dobila glas samo od Dragane Mirković.

- Al' je žiri tvrda srca bio i stolice nije pokrenuo - pokušao je Milan da podigne još nekog člana žirija, ali nije uspeo.

- Ja sam čekala do gotovo poslednjeg refrena da se ti pokupiš sa intonacijom i da uđeš u intonaciju jer si od starta bila falš. Pri kraju si uspela, ali... Moj stav je da pružim podršku - rekla je Dragana.

Foto: YouTube screenshot

- Počela si da daješ i kritike iako podigneš stolicu, moram da te pohvalim - rekao je voditelj.

- Ja sam realna, a u budućnosti ti želim više sreće - dodala je Dragana.

- Sve vreme si falširala. Ja jako volim Cecu, ali stvarno si loše otpevala - iskrena je bila Dara.

- Ona treba da radi i to je jedino važno. Treba aktivnije da se bavi pevanjem i da sliša ono što treba da peva. Nadam se da ćeš sledeće godine napredovati - posavetovao je takmičarku Šaban.

Foto: Printscreen

- Vaspitačica? Ti si bila, na žalost, jako loša večeras. Složiću se sa svojim kolegama i ne bi dodavala so na ranu. Ako ti je ovo velika želja, pokušaj ponovo - objasnila je Aleksandra.

Zorica nije želela da komentariše, već je takmičarki poslala poljubac, dok je Milan istakao da je posao vaspitača jako težak.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'