AKTUELNO

Ovo od nje niko nije očekivao!

Luna Đogani i Kristina Kockar su pre nekoliko dana imale ozbiljan razgovor u pabu, a ovaj spoj bio je najaktuelnija tema kako u Zadruzi, tako i svim gledaocima televizije Pink.

Foto: RTV Pink

U toku noći svi zadrugari imali su priliku da odgledaju ceo razgovor koji se i te kako ticao Slobe Radanovića, jer on je ono što je njih dve igrom slučaja spojilo. U jednom momentu Kristina je prokomentarisala da će njen još uvek zakoniti muž ostati isti kao i kad je bio sa njom, zbog čega se Luna užasavala pri samoj pomisli na to.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sve vreme govorila da si sve radila umesto njega i da te to najviše nerviralo. Kristina je tvrdila da se on neće promeniti, da će i dalje biti tako lenj, a ja sam rekla da ja to ne želim i da od mene može da očekuje podršku i sve, ali ja sigurno neću raditi sa 22 godine, a dogovorili smo se da on neće biti takav, da neće biti lenj. Ja ne mogu da zamislim da ja neke stvari radim umesto njega, to što je ona radila ja neću - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takmičari su zaćutali zbog ove Lunine izjave, a da li je takmičarka bila u pravu, šta su ostali rekli i kako je Sloba odreagovao na ovo, pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Luna Đogani

'