AKTUELNO

Nema ništa od raskida?

U Zadruzi je noć za nama bila veoma burna. Naime, Kristina Kija Kockar, nakon skoro šest meseci provedenih u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima sa svojim mužem i njegovom devojkom, priznala je da još ima osećanja prema Radanoviću, to jest da ga voli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi su bili zabezeknuti njenim priznanjem, pogotovo Sloba koji nije znao ni kako da odreaguje, ali je tvrdio da to ništa neće promeniti kod njega kada su osećanja prema Luni u pitanju. Njegova devojka je teško podnela sve ovo što je Kija rekla, pa joj je čak i pozlilo, a uz nju je bila Teodora Džehverović, koja je pokušavala da je uteši.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ UVEK PAMTI NJIHOV POČETAK: Sloba pred svima priznao ŠTA JE KUPIO KIJI NAKON MESEC DANA VEZE, ukućani ZANEMELI! (VIDEO)

Ipak, očigledno je kod ovog para sve u redu sudeći po tome što su spavali zajedno, u istom krevetu. Iako bi se možda očekivalo drugačije, njih dvoje izgleda i dalje imaju jaka osećanja jedno prema drugom, koja Kija ne može poremetiti. Barem za sada. Da li će se to promeniti, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'