AKTUELNO

Ono što joj je otac rekao je jako pogodilo!

Duško Radonjić u toku ovog jutra vikao je na svoju ćerku Andrijanu Radonjić zbog njene veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Tom prilikom Duško je rekao svojoj naslednici da mu ne dolazi na sahranu i da na njega zaboravi, ako izabere vezu sa reperom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada je videla šta se dešava, Zorica Marković umešala se u njihov razgovor. Pevačica je govorila Dušku kako ne treba tako da se ponaša, da spusti loptu i da je Andrijana fino i vaspitano dete. Takođe, Zorica je rekla i Andrijani kako ne treba da bude loše raspoložena i da treba pozitivno da razmišlja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon sat vremena vike, Zorica i Duško su otišli u Belu kuću. Andrijana je želela da ostane sama, nakon čega je počela da plače i otežano diše. Sve vreme pevačica je jecala, a kada je video šta se dešava, Duško je odmah pritrčao.

Foto: RTV Pink

Ajde smiri se! Ne histeriši bezveze! Da li ti je pumpica tamo u onim kutijama? - rekao je Duško, nakon čega je otišao do spavaće sobe, posle čega se vratio i tešio svoju ćerku: Anči, sine! Dušo, smiri se! Lepo ti kažem!

Foto: RTV Pink

Trni mi cela faca! Hoću da idem na kapiju - govorila je Andrijana dok je jecala i plakala.

Foto: RTV Pink

Nadežda Biljić zatim je donela flašu sa vodom, a Duško je poprskao svoju ćerku. Ostali ukućani su videli šta se desilo. Miki Đuričić je izjavio da je Radonjić preterao sa svojim kritikama, nakon čega je o svemu pričao upravo sa Đeksonom.

Foto: RTV Pink

Ne prilazi joj, nemoj ni dobro jutro da joj kažeš! Zbog nje! Celo jutro je vikao na nju! Iskreno da ti kažem i ja da imam ćerku, ne bih voleo da mi budeš zet! Pričam realno - govorio je Miki Đeksonu.
On je mene podržavao mesec dana, i sad ovo. Ne bih je ženio, ali bih bio sa njom. J*bote šta radi - izjavio je Đerić.

Andrijana je otišla do kapije i tražila medicinsku pomoć, koja joj je odmah i pružena.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'