AKTUELNO

Vrela noć u izolaciji.

Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški odlukom Tanje Jovićević, koja je ovonedeljni vođa, postavljeni su za potrčke. Njih dvoje zajedno spavaju u sobi za izolaciju, a ovo je najteže palo Andrijani Radonjić.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Protekle noći, dok je Đekson spavao, Mina se uvukla u njegov krevet kako bi imali vrelu intimnu akciju. Vrbaški je želela na taj način da se priseti starih dana sa Đerićem.

O onome što se pred zoru desilo večeras je saznala i Andrijana Radonjić, koja je zbog toga plakala. To je veoma naljutilo Đeksona, koji je odmah otišao kod Mine u nameri da čuje zašto je to uradila.

Foto: RTV Pink

Ništa ne bi bilo tako da je ona (Andrijana) sinoć legla tu pored mene. Šta bi ti, zagrlila mene i nju? Pričala si da sam ti dozvolio. Alo, ja ne znam kada si ti legla pored mene! U toku noći sam osetio, ali ne znam kada si legla, kada si se ušunjala! Rekao sam ti milion puta, nemoj to da radiš - govorio je Đekson.

Mina je pričala Nemanji da je ona kriva za sve što se dogodilo i da se tako ponaša prema njemu jer joj je jako stalo do njihove ljubavne romanse. Vrbaški je dodala i da je primetila da Andrijani nije prijatno što Mina juri Đeksona.

Foto: RTV Pink

Reper se zatim osamio u dvorištu, a zatim je Mina odvela Saru Reljić u Rajski vrt, gde je o svemu pričala sa pevačicom koja je govorila kako ne želi da se meša u njen i Đeksonov odnos.

Foto: RTV Pink

Nekoliko minuta kasnije Andrijana Radonjić bila je u suzama, a kako bi joj olakšao, Đekson je pokušao da je uteši. Radonjićeva je u više navrata govorila da sebe smatra krivom zbog svega. Dok su pričali Đekson i Andrijana su zajedno delili cigaretu.

Foto: RTV Pink

Ti si mogla sa mnom da spavaš u izolaciji. Šta bi onda bilo? Nisi ti kriva! Ja sam za*ro jutros! Kriv sam! Dozvolio sam da se to desi, jer sam više zbunjen, u paranoji. Ne očekujem razumevanje od tebe. Samo ne želim da ti budeš ovakva i da plačeš. Bilo nam je do j*ja. Znaš koji mir si mi bila? Niko nije mogao da me dotakne dok tebe nije počelo da dotiče neko ko ti je dosta bitan - pričao je Đekson.

Đekson je posle razgovora sa Andrijanom otišao u sobu za izolaciju, gde je bila Mina Vrbaški. Tom prilikom reper je čestitao ovoj zadrugarki što je uspela da ga odvoji od Andrijane.

Foto: RTV Pink

Svaka čast! Evo ti ruka! Svaka ti čast za sve! Znači, svaka čast, bukvalno treba da ti se dive sve ribe! Kunem ti se! Svaka čast! Ti i ja više ne pričamo. Ne blejim pored tebe zato što si jako bezobrazna prema slabijima od sebe! Ti njoj (Andrijani) da pričaš za kafu, za ovo, za ono... Šta ti ima njoj da pričaš? - bio je ljut Đekson na Minu, nakon čega je reper izašao iz sobe za izolaciju.

Foto: RTV Pink

Šta ona ima da ide za tobom? Vrati se sekund, Nemanja! Nemanja! Nemanja! - vikala je Mina.

Kada je videla šta je uradila, Mina je otišla da razgovara sa Andrijanom. Podsetimo, Mina je pre nekoliko dana izjavila kako joj je žao, jer pevačica ne zaslužuje da pati zbog nje i Đeksona.

Foto: RTV Pink

Neću da pravi majmuna, mene, Anđelu, tebe... razumeš šta ti govorim? Ma ništa nije bilo, ni da se pomeri, ništa! Ja ga zovem, on ništa! - pričala je Mina.

U donjim video-prilozima možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Đekson

'