AKTUELNO

Nije im pošlo za rukom da je obmanu.

Već danima unazad veliki broj zadrugara komentariše kako Luna Đogani i Sloba Radanović pribegavaju samo njima znanoj taktici, budući da su, navodno, stavili tačku na svoju emotivnu vezu, čak su i razdvojili krevete, dok i dalje šapuću, razmenjuju poglede i osmehe, što su mnogi primetili.

Foto: TvPink Printscreen

Još jedan povod da stanovnici Bele kuće poveruju u ovu priču jeste to što je Sloba obišao celu "Zadrugu" kako bi pronašao Lunu i dao joj parče torte, koje je Vladan Vojnić Vojke dobio od svoje mame za proslavu Đurđevdana, dok je blogerka sve vreme nepomično sedela u dnevnoj sobi.

Foto: TvPink Printscreen

U najmanju ruku čudno ponašanje svog supružnika i njegove bivše devojke primetila je i njegova zakonita supruga Kristina Kockar, koja je sa Zoricom Marković komentarisala situaciju o kojoj svi već danima bruje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam koju igru igraju, ne znam šta je fora? - upitala se Kija, kojoj je Zorica pokušala da objasni neke stvari.

Foto: TvPink Printscreen

- Kao, ne govore, a sve ispod jorgana, kao... Obmanjuju narod, prave narod budalama, i ovde nas, kao da smo mi glupi - rekla je Zorica, sa kojom je bila saglasna i Kristina.

Oni samo sebe prave budalama, tako da slobodno neka nastave, samo mene neka izuzmu odatle - rekla je Slobina supruga, koja se potom osamila u pabu.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'