AKTUELNO

Milan je ovim putem izneo svoj stav o ljubavnom trouglu.

U toku emisije dok su zadrugari a i gledaoci televizije Pink bili u neizvesnosti ko će odlukom glasova publike večeras zauvek napustiti najpopularniji rijaliti u regionu, voditeljka Katarina Nikolić posetila je Belu kuću kako bi porazgovarala sa pojedinim ukućanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od njenih sagovornika bio je Milan MIlošević, a na pitanje kako komentariše odnose Kristine Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića, on je detaljno obrazložio zbog čega je siguran da među njima postoji dogovor u kojem su ukućanke odlučile da maksimalno pomognu Slobi.

Sloba kaže da nikad nije imao toliki stepen ekoloških pojava, tako da sam siguran da više ne može da podnese pritisak. Priča se da su se izdogovarali svo troje. On je bio u dobrim odnosima sa Lunom, još više su se približili. Posle kad se vratio oni su razgovarali i mislim da su Kija i Sloba dogovorili da naprave zbog... ne znam zbog čega. Da li zbog pobede ili rejtinga napolju. Mnogo je bitno da li će izaći kao muškarac koji je preljubnik. Mislim da njoj uopšte nije stalo da se pomiri sa njim. Ona hoće da mu pomogne da izađe iz ove priče kao pozitivan lik. Ja sam zatekao Lunu koja razgovara sa njim. Odjednom su prekinuli odnose. Svi znamo kako Luna reaguje kad se posvađaju. To su izlivi besa, ljubomore, napadanja...međutim, sad je drugačije. Ovde se radi o opasnoj igri. Pritom, razgovor sa Anabelom bio je bogat sa šiframa. Luna je rekla da ona sa majkom komunicira šifrirano. Njena izjava: Ti si čista, a ti Slobo, budi čovek kao i do sada. Ta moja priča pije vodu. Oni će se udaljiti. On će se približiti Kiji sada, a nakon svega on će se pomiriti sa Lunom, tu nema raskida. Ona želi da pomogne Slobi, a i Kija - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga, razgovor koji je Luna obavila sa svojom majkom Anabelom Atijas telefonskim putem doprineo je da takmičarka u potpunosti promeni svoj stav, a između ostalog, Anabela je prokomentarisala i da je Milan njen najveći neprijatelj. Novinar je bio svestan zbog čega je to izjavila, a otvoreno je priznao da zna zašto je pevačica to potvrdila.

Upravo zato što joj govorim istinu u oči. Njenoj mami ne odgovara što sam takav. Ne odgovara joj što sam rekao da je sa Slobine strane bila čista strast. Ona mu je napunila ego kad je rekla da je on najlepši muškarac kog je ona videla. Ona je njega idealizovala. Naravno, ćerka je poznatih roditelja, njemu to odgovara. U ovoj situaciji nije moglo ništa da mu se desi. On njoj govorio da je najlepša, da ima najlepše oči. Mislim da je taj razgovor Lune sa njegovom majkom doprineo da se ona promeni. Ona kaže da je ona Luna Đogani, svesna je šta joj je majka rekla. Kija je previše mirna. Veče pre sahrane, ne mogu da ne napomenem, kako je gledala Slobu bez prekida govoreći mu da ne može da sluša šta priča. Još je rekla da je sve nebitno i da su oni jedno drugom najveća podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj razgovor bio je i više nego zanimljiv, a kako biste i vi prokomentarisali Milanove izjave pogledajte detaljni razgovor u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'