AKTUELNO

Probile led!

Zadrugoviziju 3 večeras su otvorile Miljana Kulić i Andrijana Radonjić, koje su se prve pojavile na velikoj sceni. Trudnica je u okviru ovog takmičenja uvek privlačila veliku pažnju, a tako je bilo i ovoga puta. Miljana je na prvoj Zadrugoviziji dobila najviše glasova od strane novinarskog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Miljana i Andrijana večeras su nastupale sa pesmom Drugarice, duetom naše najveće pevačke zvezde Svetlane Cece Ražnatović i grupe Luna. Ono što je zanimljivo jeste da je Miljana u jednom trenutku promenila reči pesme i na taj način prozvala svoju cimerku Minu Vrbaški, zbog koje je Andrijana plakala proteklih dana. "Od te Mine glupače!" - bile su reči koje je Miljana ubacila.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se ovo svidelo. Miljana, kao i uvek, u svom fazonu, razmišljam da te uzmem za svog savetnika zbog tvog govora - rekao je Damir Handanović.

Foto: TvPink Printscreen

Evo da pohvalim Miljanu, mnogo ste lepa trudnica. Andrijana takođe. Pošto nisam dugo snimio neki duet, planiram Miljana da te uzmem za duet. Damire, spremi pesmu! Miljana i ja i idemo! - bio je Đanijev komentar.

Kako je izgledao nastup Miljane Kulić i Andrijane Radonjić na "Zadrugoviziji 3", pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Andrijana Radonjić

#Miljana Kulić

'