AKTUELNO

I ženi i ljubavnici nudio istu hranu!

Kristina Kockar danas se ponovo zbog svog supruga Slobodana Radanovića osećala loše. Ona je čak izjavila kako želi da se razvede od pevača. Kija je nakon razgovora sa Anom Korać i Sanjom Stanković iza automobila otišla u pab, gde je legla jer se nije osećala baš najbolje.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U istom trenutku, samo u drugom delu "Zadruge", odnosno u spavaćoj sobi, i Luna Đogani se nije osećala dobro.

Sloba je Luni trljao noge, merio puls, nudio hranu i ljubio joj ruke kako bi se njegova devojka osećala što bolje, a posle sat vremena Radanović je primetio da i njegovoj ženi nije dobro, zbog čega je otišao u pab, gde je uspeo da se posvađa sa Kijom.

Foto: RTV Pink

Kristina šta ti je? Što? Šta ti je? Hoćeš uštipak neki? - govorio je Radanović.
Neću ništa! - kratko i tiho je rekla Kija.
Što nečeš? Uzmi jednu bananicu pojedi. Zašto nećeš? Imaš neki razlog? - nastavio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Kristina je tada svom mužu rekla da ne može da jede jer joj je muka. Zanimljivo je što je Slobodan i svoju suprugu i svoju devojku nudio uštipkom u trenucima kada su se osećale slabo. Sloba i Kija su se zatim posvađali, a tom prilikom došlo je i do vike.

Neću! Neću da pijem ništa! Neću! Neću ni da učestvujem! Neću ništa, samo želim da idem kući - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Mogu li na bilo koji način da ti pomognem? Jesi li tražila poziv? E, s*re mi se od tih tvojih gluposti! - rekao je Sloba.

Kijin suprug je zatim otišao u spavaću sobu, gde je ljutito izjavio: "Sve debili", misleći upravo na nju. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'