AKTUELNO

Kristina se sama radovala ovim nagradama!

Zadrugari su svojim nastupima na Zadrugoviziji 3 oduševili žiri, a pojedini članovi su promenili mišljenje o učesnicima koji su se izuzetno dobro predstavili publici iako mnogi nisu imali iskustva i talenta za pevanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinari su priznali da je za njih ovo bio težak zadatak, a ocenama koje su dodelili takmičarima doneta je odluka da pobednici Zadrugovizije 3 budu Kristina Kockar i Slobodan Radanović, koji su odbili 92 poena.

Kija i Sloba kao nagradu dobili su novčani iznos od 2.000 dinara i korpu sa slatkišima koja ih je oduševila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Publika je imala mogućnost da glasa i putem Fejsbuka, a titulu pobednika sa čak 57,8% glasova ponovo je odneo najaktuelniji par u "Zadruzi", Kristina Kockar i Sloba Radanović.

Kiji i Slobi je udvostručena nagrada, a ovoga puta dobili su novčani iznos od 3.000 dinara i cigarete, ali s obzirom na to da oni ne puše, Kija je odlučila da ih podeli svojim cimerima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Žiri je dugo razmišljao kome će dati najveću ocenu, a kada su ujedinili svoje glasove Kristina i Sloba su postali su pobednici po treći put sa 44 poena.

Nagrade za njih ovog puta su bili novčani iznos od 5.000 dinara i još jedan slatki paket kojem se Kija najviše obradovala.

Hvala svima od srca, ja sam samo očekivala da ću na Fejsbuku pobediti, bila sam ubeđena! Prevagnuo je jedan poen, ali sve ćemo to podeliti - rekla je ushićena Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su svi očekivali da će Sloba takođe prisustvovati ovom svečanom činu u kojem je trebalo da bude prezadovoljan trostrukom nagradom koju je zajedno sa svojom još zakonitom suprugom osvojio, on je napustio studio i uputio se ka Beloj kući. Tamo je bio sa Lunom Đogani koja se nije osećala dobro zbog celokupne situacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drugo mesto odlukom sms-ova publike sa 39% glasova osvojili su Kristina i Sloba, a prvo mesto Bane Čolak i Luna Đogani sa 45% glasova.

Pobednici su osvojili paket Zlatiborca i 10.000 dinara, što je sve zadrugare obradovalo.

K.Ristić

#Zadrugovizija

'