AKTUELNO

Setila se lepih dana!

Luna Đogani komentarisala je fotografiju koja se odnedavno nalazi pored njene slike i kreveta na zidu u spavaćoj sobi. Na toj fotografiji je Anastasija Ražnatović, ćerka naše najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: RTV Pink

Kada su ostali ukućani primetili da Luna gleda u tu sliku, na kojoj se nalazi njena nekadašnja drugarica, počeli su da je ispituju jer su želeli da čuju sve detalje iz prijateljstva Lune Đogani i Anastasije Ražnatović. U jednom trenutku Bora Santana pitao je Đoganijevu da li misli da ima podršku naše najveće folk dive.

Foto: Instagram

Foto: TvPink Printscreen

Ma gde je na mojoj strani! Ona mi je prva uvek govorila "Nemoj nikada da uđeš u rijaliti, to ti ne treba". I ona i Anastasija. Prvo što sam ušla u rijaliti, pa sam se smuvala sa oženjenim muškarcem, pa sam pravila haos ovde! - rekla je Luna, a zatim je dodala:

Foto: RTV Pink

Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja poštujem njeno mišljenje. Ja sa nju volela kao majku i uvek ću je poštovati - pričala je Đoganijeva o našoj najvećoj zvezdi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bora Santana nastavio je dalje sa ispitivanjem, pa je pitao blogerku koliko dugo nije u kontaktu sa Ražnatovićima.

Jedno dve godine se ne družimo. Trinaest godina smo se družile. Kuma, krstila me, majke mi! Od šeste godine ja nju znam - govorila je Đoganijeva.

Autor: S. K.

#Anastasija Ražnatović

#Luna Đogani

#Svetlana Ceca Ražnatović

'