AKTUELNO

Dobio tajni zadatak!

Milan Milošević danas je u Rajskom vrtu pričao sa Drvetom mudrosti o ljubavnom trouglu Slobodan Radanović, Kristina Kockar i Luna Đogani. Milošević je zatim dobio i tajni zadatak koji se odnosi na ove ukućane.

Foto: RTV Pink

Mislim da Sloba laže obe! Sloba laže i Lunu i Kiju! Ima dogovor neki sa Kijom! Juče je rekao Luni nešto što dokazuje sve ono što sam ja pričao. Rekao je: "Nemoj da mi zameriš za sve ono što se bude desilo u narednim danima ili kada izađemo napolje". Kaže Luna da joj je ispričao takve stvari o Kiji da ona to ne sme da ispriča. Juče je opet išao sa svojom ženom i delio slatkiše. To je Luna zamerila. Jutros je došao kod Lune, a ona ga je oterala - pričao je Milan.

Foto: RTV Pink

Na ove Milanove reči, Drvo je novinaru reklo da ga je glava zabolela od njihovih odnosa i da mu više ništa nije jasno. Milošević je zatim rekao da mnoge boli glava i da veruje da je Luna iskrena i zaljubljena.

Foto: RTV Pink

Sloba kada je izlazio napolje na sahranu, video je kako stoje stvari. Da su ljudi uz njega samo ako je sa Kijom. Kija je nakon povratka sa sahrane rekla da ima samo Slobinu podršku. Sloba se totalno drugačiji vratio sa sahrane. Nije poznavao tog čoveka, a sebe je krivio. Sigurno je da ne može tako lako da se odvoji od Kije. Kija je rekla da zna da on nju voli, ali da se neće pomiriti dok on ne ustane za stolom i javno prizna da je voli. Siguran sam da postoje neke duboke tajne - smatra Milošević.

Foto: RTV Pink

Nakon što je Milan ispričao svoje stavove na relaciji Kockar - Radanović - Đogani, novinar je dobio tajni zadatak od Drveta mudrosti iz oblasti koju Milošević najbolje poznaje.

Foto: RTV Pink

Svi znamo šta ti najbolje umeš, a to je da budeš novinar. Novinarskim pristupom potrebno je da istražiš šta se tu dešava! Tvoj tajni zadatak počinje odmah i trajaće dok ne dođeš do nekih informacija. Evo zanimacije za tebe, ali i za gledaoce - reklo je Drvo mudrosti Milanu.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'